window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Bibliotheek Deventer

De bibliotheek die zich voor meer leent

De Bibliotheek Deventer is een eigentijdse bibliotheek die een bijzondere plaats inneemt in Deventer Boekenstad als een verrassend veelzijdige openbare en gastvrije plek waar op inspirerende wijze mensen en ideeën samenkomen.
Graphic Design
Public Design
Interior Design
Visual Branding
Bibliotheek Deventer afbeelding van pand signing
Bibliotheek Deventer afbeelding van boekenstellage

We werden uitgenodigd voor een pitch om de signage binnen én buiten de bibliotheek te verzorgen.

Nu kunnen we snel schakelen maar als het even kan gaan we een stapje of twee verder om de klantverwachtingen te overtreffen.

Zodoende hebben we een concept ontwikkeld met o.a. thema-etalages en actualiseerbare touchscreens. Door zo ‘een boekje open te doen’ en passanten te verleiden het gebouw binnen- én verder te gaan hebben we de pitch weten te winnen.

Bibliotheek Deventer afbeelding van service signing

"Signing die boekdelen spreekt "

Bibliotheek Deventer afbeelding van presentatie boek Tom Dumoulin
Bibliotheek Deventer afbeelding van Tom Dumoulin

"Happy customers are the biggest advocates and can become your most successful sales team"

Gaandeweg bleek dat we om moverende redenen het concept flink moesten bijstellen: zo kan het gaan. Maar we mogen wel zeggen dat het ons goed is gelukt om de mogelijkheden binnen de gegeven kaders optimaal te benutten.

Met de klantreis in gedachten en bewuste keuzes voor materialen, vormen en typografie gaan we ‘de boeken in’ als bureau dat complementair aan de vormgeving van de schitterende en innovatieve bibliotheek de beoogde doelen ‘sensefully’ heeft behaald.

Wil je ook jouw fysíeke bezoekers de weg wijzen en "verleiden" tot meer in jouw interieur? Dat doen we ook! Neem contact op voor een inspirerend gesprek.