window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Blog overzicht

19 mei 2020

Hey hallo! Ik ben Danny en ik drink gráág koffie en dan het liefst zo zwart mogelijk. Geen hippe lungo maar gewoon Caffè Americano. Een espresso gaat er ook altijd wel in maar die is altijd zo snel op en omdat ik een grootverbruiker ben kies ik toch voor die volle bak en dus het liefst, zo sterk mogelijk.

Tussen het koffie drinken door moet ik ook nog wat centen verdienen en dat doe ik als Allround Designer bij CreaBea. Voorheen was dat als Graphic Designer maar door het behalen van mijn Web- en User experience design opleiding mag ik mijzelf nu dus Allround Designer noemen en dat doe ik dan ook. Inmiddels werk ik al bijna 3 jaar bij deze leuke club. Wat gaat de tijd toch hard als je veel koffie drinkt.

RONDJE 23.32

Net zoals 60% van de Nederlanders werk ook ik vanuit huis. En om heel eerlijk te zijn vind ik dat eigenlijk wel prima. Hoewel ik als gezelligheidsdier mijn collega’s af en toe wel een beetje mis vind ik het bijvoorbeeld erg lekker dat ik zo’n korte reistijd heb. Van mijn bed naar m’n kantoor (de eettafel) doe ik er precies 23 seconde en 32 hondersten over. Dat is nogal een verschil met de 45 minuten die ik normaal gesproken over een enkele reis Maarssen - Amersfoort doe. Tel uit je winst! Natuurlijk moet ik ook even douchen voordat ik begin met werken, want ik heb genoeg video contact met collega’s en opdrachtgevers via de diverse platforms zoals Teams. Uiteraard wil ik dan wel dat m’n haar goed zit. Overigens werkt mijn vriendin wel op kantoor dus dat maakt het lekker rustig en kan ik mij goed concentreren. De enige die mij af en toe lastigvallen zijn de 3 Maine Coons die hier ook wonen.

GEMIS
Wat ik wel heel erg mis zijn de gezelligheden buiten het werk om. Wat kijk ik er naar uit om weer eens lekker te eten bij een restaurant of een biertje te pakken in de kroeg. En sport... Wat mis ik sport... KIJKEN! Dat vind ik toch wel één van de twee grootste aderlatingen van deze hele Corona toestand.  De ander is het missen van festivals (Lowlands in het bijzonder) en feestjes. Hoop dat ik het overleef wanneer ik wel weer losgelaten word...

PASSIE
Naast het designen van mooie, goede en leuke dingen heb ik ook een passie voor het creëren van video. Hier ligt mijn hart vooral bij het editen, maar voor wat camerawerk draai ik mijn hand ook niet om. Deze passie is ontstaan door de geweldige vakantievideo’s van mijn moeder. Stel je voor: Een vakantiefilm van 1,5 uur, zonder muziek, titels of transisities, maar wel met veel, heel veel wegen. Eigenlijk werd 80% van de films van mijn moeder vanuit de auto geschoten. En deze films werden nooit gemonteerd, maar gewoon afgespeeld hoe ze gefilmd waren. Ik dacht dus op een gegeven moment, dit kan beter... 

VIDEO
Ze zeggen wel eens een foto zegt meer dan 1000 woorden. Een video daarentegen zegt meer dan 1000 foto’s en dat is natuurlijk niet zo gek, want feitelijk bestaat een video uit minimaal 24 frames (foto’s) per seconde, dus je zit al snel op 1000 foto’s. 

Om de kracht van video extra te benadrukken heb ik voor jou natuurlijk ook een video gemaakt...

Wil jij jouw product of dienst ook in de etalage zetten?Neem contact met ons op en wij zorgen voor een super strakke video!
Danny Bouman

Allround Designer - Editor