window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Branding

Wat zijn de WHY, HOW en WHAT van jouw bedrijf? Samen met jou geven we daar inhoud en vorm aan. Dit alles voegen we samen in een uitgedacht branding concept. Zo zorgen we ervoor dat jouw merk verbindt, contact maakt én houdt.

Waarom goede branding zo belangrijk is

Branding is in de tegenwoordig tijd niet meer weg te denken. Zonder een goede brandstrategie sta je al 1-0 achter op je concurrenten die dit wel hebben. Het is dus een zeer krachtig marketinginstrument. Met een ijzersterke merkprofilering kun je namelijk de hele wereld veroveren. Waar je voorheen enkel een dienst of product verkocht, verkoop je nu een ervaring en beleving. Iets waar jouw klant zich in herkent en de echte meerwaarde uit haalt.

Met een sterk brand concept verbind je jezelf met jouw doelgroep. Je laat zien waar je voor staat en wat je wil bereiken. Emotie en beleving komen samen in jouw brand strategie.

Top of mind awareness

Naast dat een goede branding zorgt voor verbondenheid en fans, maar creëert ook een eigen merkidentiteit. Een corporate identity zoals we dat zo mooi noemen. Dit is waar een fan zichzelf in herkent en hetgeen dat jij wilt zijn. Door het herkennen van het merk en de visuele merkidentiteit creëer je top of mind awareness. Dit houdt simpelweg in dat wanneer je iemand naar een bepaalde categorie, groep of industrie vraagt, zij als eerste aan jouw merk denken. Stel jezelf maar eens de volgende vragen:

Waar bestel je eten als je geen zin hebt om te koken? Grote kans dat je nu aan Thuisbezorgd denkt.

Als we vragen naar een verfrissende koude, alcoholvrije drank, waar denk jij dan aan? Een meerderheid komt op Coca-Cola uit.

Kortom; door top of mind awareness te creëren scoor je vaker bovenaan de zoekresultaten.

Branding design met 5th Corner

Branding is dus essentieel voor een succesvolle onderneming. Om succesvol aan een merk te bouwen is een creatief branding design de key to succes. 5th Corner is een ervaren en creatief branding bureau die jou hierbij graag ontzorgen. Wil je een compleet plan of delen van je branding zoals storytelling of visual branding uit besteden. Geen probleem wij helpen je van A tot Z.

Jouw branding strategie professionaliseren? Neem contact op

Waarom zou je continu op zoek gaan naar eenmalige klanten als je trouwe fans kan creëren, fans die uit zichzelf terugkomen bij jouw merk ongeacht of de concurrent goedkoper is. Zorg voor loyale klanten die uit eigen overtuiging jouw merk promoten, omdat zij fan zijn en zich verbonden voelen. Laat ons je helpen met het creëren van de juiste branding die past bij jouw onderneming en doelgroep.

Samen maken wij van jouw bedrijf een succesvol merk. Benieuwd naar hoe wij jouw merk de wereld laten veroveren? Neem dan contact met ons op en start met succesvolle branding.

"Hoe ziet de ontvanger jouw merk?"

Alle services

Branding

Branding, het marketinginstrument om jouw merk op de kaart te zetten. Iets wat alle grote bedrijven verbindt, is dat ze een goed uitgedachte branding strategie hebben. Een strak concept waarmee ze uitstralen wie ze zijn en waar ze voor staan. Dit alles draagt bij aan een betere merkbeleving en dus meer klanten.

Wat zijn de WHY, HOW en WHAT van jouw bedrijf? Samen met jou geven we daar inhoud en vorm aan. Dit alles voegen we samen in een uitgedacht branding concept. Zo zorgen we ervoor dat jouw merk verbindt, contact maakt én houdt.

Lees meer

Volgende Development
Volgende Concept & Strategy