window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Chain Fashion

We’ve got a ‘Crush on Chain’

Chain Fashion produceert modieuze kwaliteitskleding die wordt verkocht onder de merknaam ‘Crush’ en diverse private labels voor grotere winkelketens. Een goede prijs, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan centraal.
Content Strategy
Graphic Design
Visual Branding
Photography
Video

We gingen in gesprek over een campagne voor het kledinglabel ‘Crush’. Aan tafel viel ons de sociale betrokkenheid met het eigen productieproces op.

Chain Fashion afbeelding van een model

"Staat goed, zit goed en voelt goed!"

Chain Fashion animatie van een aantal foto's

De arbeidssituatie in Bangladesh was als vanzelfsprekend een onderwerp dat onbelicht zou moeten blijven. Toch zijn wij - against all odds - met een complete cameraploeg naar Bangladesh gegaan om in beeld te brengen hoe goed het er werkelijk aan toegaat in Bangladesh.

We hebben hiermee het merk een nieuwe lading gegeven: Proud to make it. Proud to buy it. Proud to wear it.

In deze ‘meet-the-makers’-movie komt mooi naar voren dat én hoe er veel aandacht wordt gegeven aan de werkomstandigheden, ontwikkeling en scholing voor het personeel.

De trots om voor Crush te mogen werken was overal zichtbaar en voelbaar. We hebben hiermee het merk een nieuwe lading gegeven: Proud to make it. Proud to buy it. Proud to wear it.

Chain Fashion afbeelding van een product box

"A brand is a voice and a product is fan merchandise"

Wil je ook een campagne die oprecht het verschil maakt? Neem contact met ons op: we gaan graag de uitdaging met je aan!