window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

We’ve got a ‘Crush on Chain’

Chain Fashion

About the client

Chain Fashion produceert modieuze kwaliteitskleding die wordt verkocht onder de merknaam ‘Crush’ en diverse private labels voor grotere winkelketens. Een goede prijs, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan centraal.

Services

  • - Graphic Design
  • - Video
  • - Concept & Strategy

We gingen in gesprek over een campagne voor het kledinglabel ‘Crush’. Aan tafel viel ons de sociale betrokkenheid met het eigen productieproces op.

"Staat goed, zit goed en voelt goed!"

De arbeidssituatie in Bangladesh was als vanzelfsprekend een onderwerp dat onbelicht zou moeten blijven. Toch zijn wij - against all odds - met een complete cameraploeg naar Bangladesh gegaan om in beeld te brengen hoe goed het er werkelijk aan toegaat in Bangladesh.

We hebben hiermee het merk een nieuwe lading gegeven: Proud to make it. Proud to buy it. Proud to wear it.

In deze ‘meet-the-makers’-movie komt mooi naar voren dat én hoe er veel aandacht wordt gegeven aan de werkomstandigheden, ontwikkeling en scholing voor het personeel.

De trots om voor Crush te mogen werken was overal zichtbaar en voelbaar. We hebben hiermee het merk een nieuwe lading gegeven: Proud to make it. Proud to buy it. Proud to wear it.

"A brand is a voice and a product is fan merchandise"

Wil je ook een campagne die oprecht het verschil maakt? Neem contact met ons op: we gaan graag de uitdaging met je aan!

Volgende Bibliotheek Deventer
Volgende Centraal Beheer