window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Development

Een maatwerk website of webapplicatie laten maken doe je door een ervaren developer in te huren. Een websitebouwer die de skills en knowhow heeft van de online wereld, zodat hij of zij precisie werk aflevert voor maatwerk websites. Je gaat toch ook niet zelf voor tandarts of architect spelen?

Om een website bij te houden en te vullen is een systeem nodig, dit systeem noemen we een CMS wat staat voor content management system. Hiermee kun je de content beheren op je website. Een goede en gebruiksvriendelijke CMS is dus van groot belang. Wanneer jij niet overweg kan met dit systeem of wanneer dit slecht werkt kun jij praktisch dus niks met je website.

Een app laten maken bij 5th Corner

Een app laten maken is net als bij een website maatwerk. Sinds de opkomst van de smartphone zijn apps niet meer weg te denken uit ons leven. Ze maken het leven leuker, makkelijker, sneller en simpeler. Maar om een app te laten maken moet je eerst het een en ander weten. Zo is het voor elk platform, Apple, Android en dergelijke, een must dat er een specifieke app ontwikkeld wordt. Je voelt het al aankomen dit kost veel tijd en daarmee ook geld. Wij bieden hiervoor een goede oplossing, maak van je app een webapplicatie. Een webapplicatie is eigenlijk een website die zo gebouwd is dat deze werkt en ervaren wordt als een app. Zo hoeft ons development team maar een keer de web-app te bouwen in plaats van meerdere keren.

Back-end en Front-end development

Wellicht heb je al rondgevraagd in je omgeving, of meerdere artikelen gelezen op het internet over het maken van websites. Ongetwijfeld dat je de termen Back-end en Front-end tegen gekomen bent. Back-end gaat over alles wat niet direct zichtbaar is van de website, ook wel de achterkant van de website genoemd. Dat het niet zichtbaar is betekent niet dat dit onbelangrijk is. In tegendeel, de back-end is ontzettend belangrijk voor een goed werkende website. Gelukkig kennen en schrijven onze developers alle talen voor diverse web toepassingen.

Je raad het waarschijnlijk al maar de front-end is dan dus de voorkant van de website. Dit is dus alles wat zichtbaar is voor de bezoeker. Je front-end bepaalt de uitstraling van je website, welke indruk, welke identiteit wil jij uitstralen. Ook dit is belangrijk voor een goed scorende maatwerk website.

Website onderhoud voor maatwerk websites

Net als auto’s hebben websites onderhoud nodig, wanneer jij je website niet of slecht onderhoud kan dit voor serieuze problemen zorgen. Het laatste wat je wil is dat je website slecht werkt, onbeveiligd is, storingen heeft of zelfs offline gaat. Laat onze websitespecialisten het onderhoud van je website uit handen nemen. Zo kun jij je focussen op je core business en doen waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn.

Benieuwd wat ons development voor je bedrijf kan betekenen? We gaan graag het gesprek met je aan om tot mooie en vooral effectieve ideeën te komen. Of het nu gaat om een app, webapp of website, wij staan voor je klaar. Neem nu contact met ons op!

"Code: het kloppende hart van je website"

Alle services

Development

Als wij een site, applicatie of app ontwikkelen doen we dat volgens de nieuwste technieken en standaard. Op die manier zet ons development team jouw ideeën om naar een goed werkende, gebruiksvriendelijke en effectieve online omgeving. Dit alles natuurlijk om bij te dragen aan je online succes. Of het nu gaat om het laten ontwikkelen van een maatwerk website of webshop, een webapplicatie of een app, bij 5th Corner weten we hoe we het maximale resultaat moeten bereiken.

Lees meer

Volgende Online Marketing
Volgende Concept & Strategy