window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Fotoschool

Een mooi perspectief

De Fotoacademie is in 1985 in Amsterdam opgericht door fotowereld-fenomeen Han Sieveking en is voor zowel de aankomende als professionele beeldmaker de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie en film in Nederland.
UI & UX
Interface Design
User Experience
Design
Development
Fotoschool afbeelding van een iPhone en iPad

Om voor experts op gebied van fotografie een nieuwe website te mogen ontwikkelen was een tot de verbeelding sprekende uitdaging!

Naast de effectieve toepassing van het beeldmateriaal zijn we de klantreis in kaart gaan brengen met de focus op het optimaliseren van de funnel leidend naar de aanmelding.

Fotoschool afbeelding van een MacBook met daarin een cut out van een zoekbalk
Fotoschool afbeelding van een digitale flowchart

"Een goede klik"

Naast studie van de effectieve toepassing van het beeldmateriaal hebben we de klantreis in kaart gebracht.

Met de hulp van nieuwe vormgeving, de juiste flow en een functioneel en eenvoudig Content Management Systeem kan de leergrage beeldmaker nu sneller scherpstellen op de leerkansen én is het aantal administratieve handelingen achter de schermen aanzienlijk afgenomen. Een mooie win-win!

Fotoschool afbeelding van een iPhone met daarin een cutout van een webpagina
Fotoschool afbeelding van een iPhone met daarin een cutout van een webpagina
Fotoschool afbeelding van een iPhone met daarin een cutout van een webpagina
Een "state of the art" website met een optimale verbeelding én klantbeleving?Neem contact met ons op en laat ons team van experts jouw site glunderen!