window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

We love Haribo

Haribo

About the client

Haribo is één van de oudste uitvinders en makers van snoep en produceert een breed assortiment voor een wereldwijde afzetmarkt: alleen al 100 miljoen gummibeertjes per dag.

Services

  • - Graphic Design
  • - Concept & Strategy
  • - Video

"Is het geen snoepje?"

Onze klant de snoepgigant Haribo bewaakt strakke richtlijnen met betrekking tot de huisstijl.

Wij zagen er een uitdaging in om voor een hogere schap-conversie een nieuwe dimensie toe te voegen. Maar het moet gezegd: niet elke ‘zoete inval’ heeft werkelijk tot uitvoering geleid...

Zo hebben we een filmscript gemaakt waarin de krokodillen door de grachten van Amsterdam zwommen waarbij niet de verpakking maar het snoepje de hoofdrol kreeg.

Krokodillentranen vloeiden toen de film niet werd uitgebracht, want het heeft geleid tot een creatieve workshop samen met Haribo met als doel om meer likability en engagement te creëren.

"getting more likability & engagement is really just about sharing your passion"

Hieruit is o.a. de ‘I love Haribo’ -campagne geboren waarvoor wij niet alleen het concept maar de complete ‘360 graden’ -uitvoering hebben mogen doen: tv, online, social en print.

Meer engagement en likability voor jouw brand? Yes we can! Check onze 360˚aanpak voor tv, offline/online, social en print.

Volgende Fotoschool
Volgende Centraal Beheer