window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Blog overzicht

01 april 2020

Centraal Beheer heeft veel mensen op en rond de werkvloer. Ervoor zorgen dat het merk niet zijn eigen leven gaat leiden is een belangrijke taak. Vertrouw dat maar aan ons toe!

Wildgroei van illustraties
Naast alle (standaard) huisstijl uitingen is er ook een illustratiestijl ontwikkeld om toe te passen in bijvoorbeeld animaties en infographics. We hebben gemerkt dat deze illustratie-bibliotheek in de loop der tijd is gegroeid en hier en daar wat veranderingen heeft ondergaan. Omdat er zoveel mensen mee werken, kun je bijna niet voorkomen dat er toch een soort wildgroei ontstaat aan stijlen. 

Aanvullende richtlijnen voor opgeschoonde bibliotheek
Tijd om daar weer wat meer controle over te krijgen en Centraal Beheer heeft ons gevraagd hiermee te helpen. We zitten nu in een traject, waarbij we de afspraken die ooit gemaakt zijn weer beter zichtbaar maken. Zo kunnen we, door middel van aanvullende richtlijnen en een opgeschoonde bibliotheek, met z'n allen weer mooie en gave scene's ontwikkelen, in stijl!

“5th Corner kent ons merk en spreekt onze taal. Dat is prettig samenwerken en snel schakelen. Zij zetten vaak een stapje meer. Niet alleen de illustratie-bibliotheek optimaliseren, maar ook de richtlijnen duidelijker omschrijven. Dat is waarde toevoegen!”

- Edith Pelamonia

Heeft jouw illustratie-bibliotheek ook een update nodig, of wil je je beeld in een animatie gieten? Mariska weet er alles over!
Mariska van Eijden

Graphic Designer - 2D Animator