window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Jan Zandbergen beter verpakt

Jan Zandbergen

About the client

Jan Zandbergen ‘World-Wide Quality in Meat’ is een modern familiebedrijf actief in de foodsector. Door bewerking van vlees, verpakking, service-verlenende diensten en een flexibele instelling bieden zij producten van hoge kwaliteit voor de industrie, foodservice en retail.

Services

  • - Concept & Strategy

De opdracht was een op zich ‘gangbare klus’ voor het grafisch vormgeven van het doosje voor een nieuw product dat zó uit de vriezer was te consumeren.

Wij zijn gaan nadenken over hoe dit product aantrekkelijk te verpakken en belangrijke attentiewaarde mee te geven, maar óók hoe er een praktische toepassing van te maken.

"Design is a formal response to a strategic question"

"Een smakelijke verpakking out of the box"

Zo is er een concept uit onze koker gerold in de vorm van… een koker, met een slim geïntegreerd schroefdopbakje waarmee het product meteen overal ‘ready to eat’ kon zijn.

Deze spontane ‘out of the box’ -oplossing heeft de vriezer- en andere deuren opengezet naar het samen ontwikkelen van nieuwe en ándere verpakkingen die waarde toevoegen.

Interesse in een strakke re-branding of verpakking voor jouw product? Let us know!

Volgende Centraal Beheer