window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

We shape ideas into result

Wij zijn 5th Corner. Een stel van creatieve vakidioten die jouw zintuigen en die van je klanten wil prikkelen. Onderscheidend, scherp en met respect voor je budget. Altijd transparant en denkend vanuit de samenwerking met jou als opdrachtgever – jij kent tenslotte jouw business het beste. Samen bekijken hoe we van idee naar resultaat kunnen.

THAT'S WHY

‘Waarom?’ Deze vraag zullen we vaak stellen. Niet omdat we het maar niet snappen of omdat we er geen zin hebben, integendeel. Waarom dan wel? Nou… het zit zo…

We houden zoals gezegd van zintuigprikkelende dingen maken. Dingen die kloppen en goed voelen. Mooi werk, uiteraard, maar wij zien onze creatieve kant vooral als een middel om de echt belangrijke doelen te bereiken: We shape ideas into results for result driven brands.

Dus dat.

DE 'WAAROM VRAAG' DEFINEERT ONS EN ONS WERK

We gaan voor het ontwikkelen van het beste concept én hoe we dit met tekst en beeld kracht bij zetten: digitaal, voor of achter de schermen, geprint of in welke vorm dan ook. 

Pragmatisch en scherp tot in de kleinste details. We komen hierbij nogal eens met frisse invalshoeken in plaats van wat zonneklaar leek ‘gewoon’ goed uit te voeren. Zo vinden we dus de 5e hoek in een vierkant.

Uiteindelijk overwinnen we de complexiteit met het bereiken van de effectieve eenvoud.  Da’s best logisch vinden wij, want wij zijn 5th Corner.

"We shape ideas into results for result driven brands."