window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

The thrilla called Usabilla

Usabilla

About the client

Usabilla is een dynamische onderneming die een groeiend aantal wereldmerken ondersteunt met het verbeteren van digitale klantervaringen. Met eigen vestigingen in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York en Sydney worden toepassingen van websites, apps en e-mails verbeterd, waardoor ondernemingen effectiever klantgericht worden.

Services

  • - Graphic Design
  • - Video
  • - Concept & Strategy

Meteen al bij onze kennismaking was het raak en vroeg Usabilla ons om ze ‘uit de brand te helpen’ met een brochure. En oh ja, liefst vandaag nog klaar als gisteren niet meer lukt….

We hebben flink gas op die brochure gegeven maar zijn toch wat verder gegaan. Met oog voor de klantbeleving van de klant van de klant hebben we met animaties en info-graphics vormgegeven aan een ‘levendig document’. Dat paste toch een bitje beter vonden wij en dat is heel goed uitgepakt.

"Multimedia met turbo"

"You can’t use up our creativity. The more you want, the more we will deliver!"

Inmiddels is onze relatie gegroeid en worden we voor van alles en nog wat op gebied van media benaderd. Morgen een cameraman voor een interview in Parijs? Een strakke edit van digitale media tot op de seconde? Het vormgeven van een boekje, liefst gisteren...

Alles bij elkaar zeer uiteenlopend en met een enorme dynamiek: zeg maar multimedia met turbo!

Een multimedia boost met een 360˚ approach: snel of goed, of beter sneller, of sneller én beter: we helpen je graag uit de brand!

Volgende TIP Europe
Volgende Centraal Beheer