window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-J7DLF6ER9Y');

Disclaimer

De website van 5th Corner zijn eigendom van KuBe Collective. Het is niet toegestaan om de site, of gedeeltes van de site openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van 5th Corner. Deze toestemming is niet nodig voor het bekijken of downloaden op een enkele computer voor persoonlijk gebruik. Bedrijfsmatig gebruik van de site dient schriftelijke toestemming voor worden gevraagd.

De op deze website opgenomen informatie wordt door 5th Corner met zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie op de site onvolledig en/of onjuist is. Tevens kan 5th Corner niet aansprakelijk gesteld worden voor berichten en/of informatie die door gebruikers van de website via het internet verzonden worden.

Verwijzingen naar websites die niet door 5th Corner worden onderhouden, zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze websites wordt afgewezen.

5th Corner sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met gebruik van de website.