window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155389987-1');
MENU

Michèle Kukler

Managing Director

Kapitein van de ‘resultaat gedreven bende’ maar beslist ook ‘hands on deck’. Vrolijk, opgeruimd en super enthousiast om te zorgen voor een fijne werkomgeving waarin mooie dingen worden gemaakt die kloppen én werken voor de klant. Is trots dat zo’n compact team strategische concepten met een brede visie en veel perspectief ontwikkelt.

"Good things come from a happy place"

Barry van Oostrom

Creative Director

Barry is helemaal in zijn element als creatieve roerganger voor strategie- en conceptontwikkeling. Een tikje ongeduldig en veeleisend maar altijd positief en op zoek naar kansen. Vindt dat iedereen mag weten dat we een supertof bureau zijn dat altijd een stapje verder gaat om concepten te ontwikkelen die de verwachtingen van de klant overtreffen. Als hij niets zou hoeven doen zou hij precies hetzelfde doen.

"An open mind has more space to embrace"

Danny Bouman

Allround Designer - Editor

Creatieve duizendpoot die toffe ontwerpen maakt en zich bekwaamt op gebied van UI, fotografie en editing om rounder dan allround te worden. Typisch gevalletje ruwe bolster blanke pit. Echte doener voor wie 5th Corner voelt als een speeltuin. Kan bij het juiste promillage op de dansvloer ‘de rups’ doen. Heeft hoogtevrees maar vindt mensen die uit de hoogte doen wel grappig. Spaart niet want dat scheelt een hoop geld.

"Je kan het ook gewoon nu doen"

Mariska van Eijden

Graphic Designer - 2D Animator

Het klinkt plat maar Mariska is ons 2D-animator meisje. Ze werkt het liefst zingend. Dat is goed te doen, want deze voormalige Kinderen Voor Kinderen -ster heeft talent. Haar eigen band heet ‘Matching Socks’: want dingen moeten bij elkaar passen vindt Mariskalala. Is gek op alles met stippen en kijkt met 5th Corner dan ook graag naar de stip aan de horizon. Vindt een bucketlist iets voor grote mensen.

"Wát een gezelligheid!"

Seijdric Koster

Graphic Designer

Maakt machtig mooie dingen maar dan anders. Is een tikje eigenwijs maar nooit écht dwars… meestal… vindt hij zelf… Gaat sowieso voor de kick van een blije klant. Krijgt kippenvel van mooie muziek maar dansen is -alle gekheid op een stokje- zeg maar niet echt zijn ding. Stuur Seijdric niet eropuit als je een lampje nodig hebt want hij komt terug met een Home Cinema Surround Sound Set. Of erger. En geen lamp.

"De onzin van het leven mag er ook zijn!"

Marco de Kort

Lead UX Design

Lead UX’er die circuswaardige balanceer-acts uitvoert tussen functie en vorm. Gebruikt zijn technische lenigheid om de menselijke maat in de optimale klantervaring te stoppen. Vindt zichzelf WYSIWYG maar heeft wel een kleine gebruiksaanwijzing! En is ook wel eens als vermist opgegeven toen hij bij een brainstormsessie wel erg ver buiten de plat betreden paden terecht was gekomen.

"Er zit ook veel diepte in de breedte"

Gertjan Huisman

Lead-developer

Lead-developer Gertjan van Marble is al jaren partner van 5th Corner voor de diep-technische shizzle die kan komen kijken bij de ontwikkeling van websites en content management systemen. Samen met zijn vierkoppige team diep-technische shizzle specialisten maakt hij pareltjes van websites.

Zelfs bij de techniek achter de schermen gaan we voor de extra mile en sparren we altijd voor de beste oplossing. Ook als dat anders is dan aanvankelijk bedacht.

Gertjan is zelf naast fanatiek zaalvoetballer een nuchtere perfectionist die denkt in oplossingen. Als een technisch complex project succesvol is afgerond kun je 'm potentieel op een glimlach betrappen: he loves it when a plan comes together!

Wil je 'm uit zijn virtuele wereld halen? Zorg dan voor macaroni en kaassaus… met appelmoes!

"Alles kan!"

Leonie van Beek

Administratie & Office Management

Leonie is een gedreven, veelzijdige sfeermaker. Ze draait haar hand niet om voor de administratie én het office-management. Is iets niet te vinden op Wikipedia? Check dan Leonie: ze weet nooit niets over iets!

Maar ze is meer dan divers. Leonie is synoniem voor gezelligheid met kopjes thee en goede grappen. Haar guilty pleasure is ultra-Netflixen maar ze voldoet niet aan het stereotypische beeld van de op de bank hangende binge-watcher: als er iets moet worden ondernomen is het met pur sang doener Leonie zo bekeken!

"Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen."