window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-J7DLF6ER9Y');

Succes zit vaak in de 5e hoek

Wij zijn 5th Corner. Creative club voor branding & campaigning. We zetten merken in hun kracht. Want als mensen van jouw merk houden kun je scoren. Dit had zomaar een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn, maar dat is het niet. Het is onze filosofie. Wij geloven heilig in de kracht van creativiteit. Want alleen daarmee kun je scoren. Daarom gaan wij altijd op zoek naar de vijfde hoek in een vierkant. Op zoek naar die unieke creatieve oplossing om jouw doelgroep te laten zien en voelen waar jouw merk voor staat. Dat doen we offline, online en op social. Met een campagne, activatie of identiteit. We werken niet vóór je maar mét je. Jij brengt de kennis van je merk en wij zorgen voor de creativiteit. Zo werken we als team altijd in de sterkste opstelling voor het beste resultaat.

'Winnen doe je met z’n allen.'

Johan Cruijff

Je kunt bij ons terecht voor digital en print. Voor een campagne en activatie. Voor een brand strategy en identity. Voor branding en employer branding. Voor een website en online marketing. Voor content en social. Hieronder een overzicht van onze diensten. Handig en overzichtelijk gerangschikt in 4 hoofdrubrieken.

De Basis

Beginnen bij het begin. Met een strategie en solide plannen voor je communicatie en (online) marketing.

Creatie

We brengen ideeën tot leven. Van design tot copy. Wij maken het aantrekkelijk en verleidelijk.

Maken

De middelen die je concept of campagne succesvol gaan maken. Van website tot POS-materiaal. On- en offline.

Optimaliseren

Het is nooit echt af. Wij zorgen ervoor dat je campagne en je webshop blijven renderen.

Centraal Beheer

Al jaren klopt Nederland aan in Apeldoorn voor verzekeringen en financiële producten. Om al die mensen zo goed en zo veilig mogelijk van dienst te zijn, hebben we below-the-line campagnes ontwikkeld en meegewerkt aan het optimaliseren van de klantreis. Ce

Emla

Emla is een merk van Aspen. De Emla pleisters verdoven de huid zodat de drager een injectie nauwelijks voelt. Of een vaccinatie, zoals we die in 2021 allemaal krijgen. En dat is goed nieuws voor 6 miljoen Nederlanders die een vorm van prikangst hebben.

Haribo
Almere City FC
Centraal Beheer
Emla
TIP
Cofresco
Falk & Ross
surveymonkey
Björn Borg
Jan Zandbergen
Fotoacademie
GetFeedback