window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-J7DLF6ER9Y');

Optimaliseren

Als het af is, is het dus niet af. Dat zou een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn geweest, maar dit is er toch echt een van ons. Een campagne is allang niet meer “fire and forget”. Anno nu kunnen we op elk moment bijsturen, aanpassen en optimaliseren. En dat doen we dan ook voor onze klanten die willen blijven winnen.

Analyseren, optimaliseren, succes vieren

Wij zijn ook kritisch op ons eigen werk. Want het resultaat telt. Niet ons ego. Soms werkt iets beter of juist minder goed dan we van tevoren dachten. Kan gebeuren; consumentengedrag is soms lastig te voorspellen. En het is ook niet erg zolang je die nieuwe kennis maar meteen omzet in actie. Wij bewaken de rapportages, signaleren optimalisatie-kansen en handelen daarnaar. Met ook hier weer als enige doel: succes!

  'De weg naar succes is altijd onder constructie.'

  Louis van Gaal - Trainer die zich afvraagt of hij nou zo slim is of anderen zo dom.

  Data-analyse

  Meten is weten. De juiste data geven je de mogelijkheid om te optimaliseren. Met Google Analytics op je website ben je altijd op de hoogte van bezoekersaantallen, zie je welke pagina’s goed worden bezocht en hoelang een bezoeker op een bepaalde pagina blijft. Wij implementeren Google Analytics op je website en helpen je met de interpretatie van de cijfers. Je krijgt van ons een gedegen advies over optimalisatiekansen.

  Conversieoptimalisatie

  Nu denk je misschien aan A/B-testen. Maar er is meer. Bij conversie-optimalisatie is het juist belangrijk om niet naar één onderdeel van je website te kijken. Maar juist de balans en interactie tussen de verschillende onderdelen is belangrijk. Denk aan propositie, interactie-ontwerp, techniek, visueel design en content. Wij zorgen voor inzicht en overzicht. En we bieden je een concreet stappenplan dat je dichter bij je doel brengt.

  Onderhoud & ondersteuning

  Een website is eigenlijk nooit af. Dat geldt niet alleen voor de content maar ook voor de techniek erachter. Net als een auto heeft je website onderhoud nodig om te goed te blijven werken. Samen met jouw team zorgen we ervoor dat je site up-to-date blijft. De onderhoudsfrequentie bepalen we in overleg.