window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-J7DLF6ER9Y');

Maken

Het idee is er. De campagne staat op papier. Of in PowerPoint. Nu is het tijd om de mouwen op te rollen. Tijd voor productie. Wij hebben de mensen die het gaan maken. De specialisten die websites bouwen, de designers die het mooi genoeg maken om het aan de muur te hangen, de copywriters die met woorden een verleidelijk verhaal schilderen. En meer. Wij zijn de spin in het web en zorgen dat het goed komt.

Productie-power

Goed om te weten: we hebben ook een echte productieunit. No Panic noemen zichzelf “waar meer gewerkt wordt dan gepraat”. Het is een waar productie-powerhouse met ervaring in grote producties; continu en in campagnes. Dus ook grote en kleine productievragen legt u met een gerust hart bij ons neer.

  'Kein geloel, fussball spielen.'

  Ernst Happel - Tamelijk nuchtere oud-trainer van o.a. Oranje.

  Website development

  Ons development team zet jouw ideeën om naar een goed werkende, gebruiksvriendelijke en effectieve online omgeving. Of het nu gaat om een maatwerk website of webshop, een webapplicatie of een app; bij 5th Corner weten we hoe we het beste resultaat bereiken. Alles volgens de laatste standaarden en up-to-date techniek. Alles om maximaal bij te dragen aan je online succes.

  Webshop (e-commerce)

  E-commerce is veel meer dan de webshop op zich. De interactie met je publiek (zowel online als offline) moet soepeltjes verlopen. De technische zaken zoals hosting en beveiliging moeten kloppen. En natuurlijk is ook de vindbaarheid van je site enorm belangrijk. Maar denk ook aan de bedrijfseconomische en juridische aspecten. Wij denken aan alles en maken er werk van. Zodat je ook voor je webshop met maar één partij hoeft te schakelen.

  Applicaties

  Met een webapplicatie vervang je bijvoorbeeld repeterende taken door digitale tools. Samen met jou inventariseren we of het proces in een app te vangen is. Is het antwoord “ja”? Dan bouwen we die voor je. En als je dat wilt, integreren we hem met andere , bestaande oplossingen. Waar nodig gebruiken we data uit andere bestanden of exporteren we die naar andere toepassingen. Of je nu bestellingen wilt verwerken of je klant een eenvoudige contactoptie wilt bieden; wij integreren je nieuwe applicatie altijd perfect in je bestaande omgeving.

  Productie-services

  Wat is er fijner dan alles wat je nodig hebt, bij één partij te neer te kunnen leggen? One-stop-shop. Wij hebben goede contacten met leveranciers die je voorzien van drukwerk, signing, gadgets, stand- en interieurbouw en meer. Wat jij nodig hebt, regelen wij voor je.

  Online marketing

  Wij adviseren je over de mogelijkheden van online marketingtools. En natuurlijk implementeren we ze ook voor je. We verzorgen het ontwerp en de content voor je social media campagne en maken de combinatie met direct e-mail, whitepapers of blogs. Zo helpen we je jouw online doelstelling te realiseren. Altijd met de focus op conversie en resultaat!